• БАНЕР5

За нас

Nanjing Chutuo Shipbuilding Equipment Co., Ltd, лоцирана во кинескиот историски и убав внатрешен пристанишен град, Нанџинг, е водечки и интегриран добавувач на различни поморски резервни делови и алатки за чендлери и дистрибутери на бродови.

Како член на IMPA, Chutuo им служи на клиентите со експертиза од 2009 година. Компанијата го помина ISO9001 и наградите CE.CCS како и други различни сертификати за доставените производи.Премиум производите KENPO и SEMPO ви носат совршено искуство во снабдувањето.Залихите од 8000 квадратни метри за 10000+ артикли и зрелите логистички решенија го обезбедуваат вашето снабдување брзо и ефикасно.

чутуо22

СЕРТИФИКАТ

ISO-9001
палубата-саклинг-мацине-це
ИМПА

ПРЕДНОСТИ НА КОМПАНИЈАТА

Брендови за морски артикли

Години на историја

Магацин
КЛИЕНТИ

ПОМОРСКА ИЗЛОЖБА

IMPA-marine-продавница
1

2009 МОРЕ АЗИЈА

4

2013 MARINTEC КИНА

2

2014 СММ ХАМБУРГ

5

2017 МАРИНТЕК КИНА

3

2019 ROTTERDAM MARITIME

7

2019 МАРИНТЕК КИНА

ИСПОРАЧУВАЊЕ

МОРСКА ПРОДАВНИЦА

МАРКИ ЗА МОРСКИ АЛАТИ

КЕНПО МАРКА ЗА ЕЛЕКТРЕН АЛАТ

Електрични аголни брусилки,Електрични дупчалки,Електрични брусилки за клупи
Електрична машина за скалирање на синџири, електричен скалер на палубата
Електрична машина за синџир за отстранување бигор, вентилатори за електрична вентилација
Електрични вентилатори за вентилација доказ за експлозија
Електрично средство за чистење под висок притисок

МАРКА HOBOND ЗА РАЧНИ АЛАТИ

Алатка за ленти, тока за лепење, лента за лепење,

Комплет куки за пакување,

Спојување на цевки, Стеги за цевки

Емери лента, абразивни

СЕМПО МАРКА ЗА ПНЕВМАТСКИ АЛАТИ

Пневматски аголни брусилки, пневматски дупчалки, пневматски ударен клуч
Пневматски млазни длета, Пневматски чекани за скалирање
Пневматски четки за уништување, Пневматски чекани за чипсување
Пневматски дијафрагмални пумпи, пневматски клипни пумпи
Пневматски вентилатори за вентилација. Пневматска спојка за брзо поврзување

ГЛМ БРЕНД ЗА МЕРНИ АЛАТКИ

Бела челична лента за мерење на маслото

Црна челична лента за мерење на маслото

Лента за мерење на масло од нерѓосувачки челик

БРЕНД TOSETA ЗА ЛЕНТА ПРОТИВ ПРСКАЊЕ