• FA’AIGA5

Ua 5 taimi ua siitia ai le uta ona o le pa o uta o le sami, ma o le nofoaafi a Saina Europa o loo faaauau pea ona lele.

O nofoaga vevela i aso nei:

1. Ua faalima ona si'itia le tau o uta, ma o le nofoaafi a Saina Europa o lo o faaauau pea ona lele.

2. Ua le mafai ona pulea le galu fou!Ua motusia e atunuu Europa le malaga atu ma toe foi mai Peretania.

3. New York e-commerce package o le a totogi lafoga 3 tala!E ono fa'aitiitia tupe fa'aalu a tagata fa'atau.

4. Fa'atau atu!E tatau ona fa'aeteete pe a filifilia le "emetic tube" mo le fa'atauga lautele i luga o fa'asalalauga e-commerce.

5. Blizzard i le Iunaite Setete ua tolopoina le 6 miliona afifi i le aso, ma ua tuuina atu e le malo le isi $900 piliona o fesoasoani.

6. I le tali atu i le ultra-high return rate, tele faʻavae ua faʻamalieina le faiga faʻavae.

 

1. Ua faalima ona si'itia le tau o uta, ma o le nofoaafi a Saina Europa o lo o faaauau pea ona lele.

Ina ua maeʻa le aso 8 o Tesema, na faʻasalalau ai e le General Administration of Railways ua taofia uma le utaina o oloa faʻatau atu.O tau o felauaiga e oʻo atu i le 13500 US dollars, o se numera tele o poloaiga ua faʻaleaogaina!Talu mai Iulai, ona o le siisii ​​tele o le aofaʻi o uta a Saina ma le faʻateleina o le manaʻomia o pusa oloa auina atu i fafo, o le faʻalapotopotoga o fefaʻatauaʻiga i fafo na masani ona vaʻaia le le lava o pusa oloa ma le maualuga o tau o uta.I lalo o tulaga o le pa o uta o le sami ma le taugata o felauaiga i luga o le ea, o le tele o tagata e ona uta ua liliu atu o latou mafaufau i le felauaiga o nofoaafi, lea e faigata ai ona maua nofoaga o nofoaafi.

[fefaatauaiga i fafo i aso nei] ona o le pa o uta o le sami, ua faalima ona siitia le tau o uta, ma o loo faaauau pea ona siitia le nofoaafi a Saina Europa.

Fai mai le International Freight media loadstar: o le le lava o atigipusa, faʻalavelave ma le maualuga o tau o uta ua avea foi ma luitau mo nofoaafi Saina Europa.O tau o uta ua siitia i le lima taimi ona o le "matua" manaoga o maketi ma le le lava o meafaigaluega.

E tusa ai ma faʻamatalaga lata mai, mai ia Ianuari ia Novema o lenei tausaga, Saina Europa nofoaafi faʻatautaia 11215 nofoaafi ma 1.024 miliona TEUs, i luga 50% ma le 56% taʻitasi i luga o le tausaga-i-tausaga, ma le fua faʻatatau o pusa mamafa atoa e 98.4%.O nofoaafi a Saina Europa o loʻo faʻaauau pea ona faʻagaoioia i se tulaga maualuga, faʻatasi ai ma le faʻatupulaia o numera lua mo le iva masina sosoo talu mai Mati, ma sili atu i le 1000 nofoaafi i le masina e tasi mo le fitu masina sosoo talu mai Me.

 

2. Ua le mafai ona pulea le galu fou!Ua motusia e atunuu Europa le malaga atu ma toe foi mai Peretania.

E tusa ai ma tala fou, e tolu atunuu i fafo atu o Peretania ua maua se suiga fou o le coronavirus!O le na fai mai na ia matauina "faailoga muamua" o le suiga fou o le coronavirus, lea na amata ona aliali mai i Peretania ia Setema, "ua vave ona sosolo mai lea tagata i lea tagata.

Ina ia mafai ona feagai ma le lamatiaga o le faʻasalalauina o suiga fou o le coronavirus i Peretania, e le itiiti ifo i le 28 atunuʻu ma itulagi na faʻatinoina le poloka o tuaoi e faasaga i Peretania.Italia na fa'aleaogaina va'alele i Peretania ma toe fo'i mai;Na taofia e Netherlands le taofia uma o pasese pasese mai Peretania seia oo ia Ianuari 1, 2021;Na talosagaina e Sepania le EU e faia ni faiga soofaatasi e taofia ai vaalele mai Peretania;Na taofi e Peleseuma le nofoaafi a Eurostar i Lonetona ma tapunia lona tuaoi ma Peretania mo le itiiti ifo i le 24 itula;Na faasilasila e Farani le taofia o le 48 itula o feoaiga i luga o le ea, sami ma le ea i Peretania ma toe foi mai;

 

3. E-pisinisi afifi o le a totogi lafoga 3 tala!E ono fa'aitiitia tupe fa'aalu a tagata fa'atau.

E tusa ai ma lipoti a le aufaasālalau mai fafo, i le vaiaso lona lua o Tesema, na faalauiloa ai e le Democrat Robert Carroll se pili o le a tuuina atu ai se lafoga faaopoopo e $3 i luga o afifi e-commerce e auina atu i tagata Niu Ioka, e faaopoopo atu i fualaau faasaina ma meaai.John Samuelsen, Peresetene o Carroll ma felauaiga tagata faigaluega iuni, fai mai o le faatinoina o le faiga faavae o le a uunaia ai foi tagata Niu Ioka e lagolago pisinisi laiti ma faleoloa i le lotoifale nai lo kamupani tetele.

Ae ua faitioina foi le pili, e aofia ai Alexandria, o se tamaitai faipule o Niu Ioka."O le lafoga o tagata e faʻatau susu pauta i luga ole laiga e sili atu nai lo le totogiina o lafoga kamupani tetele na maua le faitau piliona o tala i le faʻamaʻi."O nisi tagata atamamai e talitonu o le tau faaopoopo o le afifi o loʻo i ai pea ni faʻamanuiaga, aua e mafai ona faʻaitiitia ai le avega i tagata faʻatau e mafua mai i le utiuti o fesoʻotaʻiga, ma faʻaitiitia ai le lapisi e mafua mai i le tele o afifi e tuʻuina atu e avefeʻau e pei o ups ma FedEx i aso uma.

 

4. Fa'atau atu!E tatau ona fa'aeteete pe a filifilia le "emetic tube" mo le fa'atauga lautele i luga o fa'asalalauga e-commerce.

O loʻo malamalama o se suʻesuʻega a le aufaasālalau na maua ai le tele o paipa emetic ma faʻailoga o le "rabbit tube" ma le "fairy tube" o loʻo faʻatau atu i luga o nisi o faʻasalalauga e-commerce, ma le faitau selau o faʻatauga masina.Fai mai le tagata faʻatau o le faʻaaogaina o le emetic tube e tusa ma le 10 kilokalama i le masina, ma le faʻaaogaina o le le afaina.Pe a faʻaaogaina, e tatau ona tuʻu le faʻagogo emetic i totonu o le manava mo le 50cm, ina ia mafai ona feanu i fafo meaʻai i luga o le faʻalava.I le averesi, e sili atu i le sefulu kilokalama e mafai ona leiloa i le masina.A maeʻa le faʻaaogaina faʻapitoa, e leai se lagona o le tino mai fafo, ma e leai ni aʻafiaga e faʻatusatusa i le emetic tusi.

Ae ui i lea, o loʻo faʻailoa mai e le aufaipisinisi e faʻapea, o amioga emetic e afaina tele i le soifua maloloina, pe faʻaleagaina ai le esophagus, nifo, pancreas, salivary gland, parotid gland ma isi aano o le tino, e mafua ai le faaletonu o le electrolyte, arrhythmia, convulsion, teʻi, epileptic attack ma isi tuga. i'uga, ma e o'o lava ile pu'eina ole fatu e o'o atu ai ile oti.


Taimi meli: Tes-22-2020